Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Κούμαν: «Να αναλάβω την Βίλα»


Την θέλησή του να αναλάβει προπονητής στην Άστον Βίλα εξέφρασε ο Ολλανδός προπονητής Ρόναλντ Κούμαν, σε δηλώσεις του στην «Daily Express».

Οι «χωριάτες» μετά την αποχώρηση του Μάρτιν Ο’Νίλ από τον πάγκο της ομάδας έχουν στο τιμόνι τους τον Κέβιν ΜακΝτόναλντ προσωρινά μέχρι την εύρεση του νέου τεχνικού τους. Ο πρώην προπονητής των Άγιαξ, Αϊντχόβεν, Αλκμάαρ, Βαλένθια, Μπενφίκα και όχι μόνο, θέλει να αναλάβει τον αγγλικό σύλλογο και να τον βοηθήσει με την εμπειρία του να ανέβει επίπεδο:

«Στην Ολλανδία η Άστον Βίλα έχει το κύρος μίας δυνατής ομάδας στην Ευρώπη από τότε που ήμουν μικρός, οπότε λογικό είναι να με ενδιαφέρει πολύ η θέση. Παρόλο που τα δύο τελευταία αποτελέσματα ήταν ανεπιτυχή, την είδα και στον πρώτο αγώνα όπου νίκησε 3-0 τη Γουέστ Χαμ και απέδωσε πολύ καλά.

Μία από τις αλλαγές που θα έφερνα στην ομάδα αν αναλάμβανα προπονητής είναι η αντίληψη ότι οι νίκες είναι ωραίες, αλλά καλύτερες είναι οι νίκες που έρχονται με επιθετικό ποδόσφαιρο.

Λατρεύω το αγγλικό ποδόσφαιρο λόγω της καταπληκτικής ατμόσφαιρας που συναντάς εκεί, τη χαρά του ανταγωνισμού και τον σεβασμό προς τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές. Απορρίπτω ή κρατάω στο περίμενε κάποιες προτάσεις μόνο και μόνο επειδή θέλω να προπονήσω στην Αγγλία και συγκεκριμένα που καλύτερα από την Άστον Βίλα;»

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: