Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τέλος ο Ο’Νιλ από Άστον Βίλα


Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα υπέβαλε μετά από έξι συναπτά έτη στο πάγκο των «χωριατών» ο Μάρτιν Ο’Νιλ. Ο Βορεϊοιρλανδός τεχνικός είχε έρθει σε κόντρα στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, με τον Αμερικάνο ιδιοκτήτη της Βίλα Ράντι Λέρνερ, στη συνέχεια όμως είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και τίποτα δεν προμήνυε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Την είδηση της παραίτησης του 58χρονου τεχνικού έκανε γνωστή ο γενικός αρχηγός της αγγλικής ομάδας Κέβιν Φόκνερ, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας: «Η Αστον Βίλα επιβεβαιώνει πως ο Μάρτιν Ο’Νιλ παραιτήθηκε άμεσα από μάνατζερ της ομάδας. Ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ, τεχνικός της δεύτερη ομάδας, ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα πρώτου προπονητή και θα ετοιμάσει την ομάδα για την πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ το Σάββατο στο Βίλα Παρκ».

Ο Ο’Νιλ, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βίλα το καλοκαίρι του 2004, ευχαρίστησε με δηλώσεις του τους παίκτες της ομάδας, όσο και τους παράγοντες της ομάδας και τον κόσμο για την συμπαράστασή του: «Απήλαυσα πολύ τα χρόνια που έμεινα στον πάγκο της ‘Αστον Βίλα. Νιώθω άσχημα που αφήνω έναν τόσο υπέροχο σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της Βίλα, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς για την συμπαράσταση και το κουράγιο που έδωσα τόσο σε μένα όσο και στον σύλλογο κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον πάγκο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: